Monitoring so patrola
Instalacija na bezbednosni sistemi
Fizicko obezbeduvanje

ДОБРЕДОЈДОВТЕ
во Кобра

На 30.12.1999 година е регистриранa Агенција - КОБРА -  со седиште на ул. "Октомвриска Револуција" бр 26/3 во Куманово. Фирмата се распоредува во претежна дејност Активности за истрага и обезбедување со шифра на дејност 74.60, со која започнува со работа на 12.02.2003 година.
 
Во врска со Законот за обезбедување на лица и имот ("Службен весник на РМ", број 80/99) Министерство за Внатрешни Работи на Република Македонија издава дозвола за работа бр. 17-18131/1 од 28.07.2003 година на правното лице  КОБРА  Куманово за вршење на дејноста за обезбедување на лица и имот во вид на давање на услуги.
Image

Доверете ни се

 „Ние сме секогаш тука за Вас“
logo2x.png

Информатор

КОНТАКТ

+389 31 413 409
+389 31 520 258
+389 31 413 409
servis@kobrasecurity.com.mk 
info@kobrasecurity.com.mk
Октомвриска Револуција 26/3
1300, Куманово Македонија

Следете не

Copyright © Elkom Group 2024. | web design | hosting solutions | www.elco.eu.mk

Search