Референтна листа

Банки

 • Тутунска Банка
 • Шпаркасе Банка
 • Комерцијална Банка

Трговски Центри

 • City Mall
 • НАМА
 • Гарнизон (трговски центар)

Осигурителни Компании

 • Еуролинк
 • Сава Табак

Маркети

 • М-Темпра Уно-Супер срк
 • Мај Маркет
 • Тинекс маркети

Мобилни Оператори

 • ONE
 • Germanos
 • Hendi Tel
 • Z-Grup

Млечна и Месна индустрија

 • Бучен Козјак
 • ИМК Трејд
 • Олми
 • Екстра Меин

Ресторани

 • Етно Село
 • Рим Париз
 • Визијана
 • Ексклузив
 • Палас

Останато

 • КПУ Идризово
 • Електростопанство на Македонија
 • Здружение на возачи (Автоконтрол)
 • ДиС Интернационал
 • ДБД
 • Мареми Трејд
 • ДПТУ Куљар
 • Кумановска и Штипска епархија
 • Колевски ДООЕЛ
 • Мартинили
 • Аптеки
 • Тав Петрол
 • Мега
 • Собим
 • Тутунски комбинат - Куманово
 • Проспера
 • М.Т Промет (Раинерс) Струмица
 • Нико Компјутери
 • Школи и градинки

 

24/7 ПРИЈАВЕТЕ ДЕФЕКТ

на следниот телефон: 031/413-409

Следете не:  

 

Контакт инфо

Адреса:  Октомвриска Револуција 26/3 
Куманово, Р Македонија

Тел.:  031 413 409 / 520 258
Факс:  031 413 409
Email: contact@kobrasecurity.com.mk