Мониторинг со патрола

ПАТРОЛНО ОБЕЗБЕДУВАЊЕ

24 часовно патролно-интервентни групи со искусни и специјално обучени тимови кои даваат гаранција за решавање на сите можни алармни ситуации на заштитените објекти. Нивната 24 часовна достапност на теренот и континуиран однос со ДОЦ е гаранција за целосна безбедност на објектите кои се доверени на нашата компанија преку алармен систем, видео надзор, против пожарен систем кои се приклучени на мониторинг центар.

24/7 ПРИЈАВЕТЕ ДЕФЕКТ

на следниот телефон: 031/413-409

Следете не:  

 

Контакт инфо

Адреса:  Октомвриска Револуција 26/3 
Куманово, Р Македонија

Тел.:  031 413 409 / 520 258
Факс:  031 413 409
Email: contact@kobrasecurity.com.mk