Контакт

Контакт информации:

Адреса:Октомвриска Револуција 26/3 Куманово, Р.Македонија

Телефон: 031 413 409 / 520 258

Email: contact@kobrasecurity.com.mk

Macedonian

24/7 ПРИЈАВЕТЕ ДЕФЕКТ

на следниот телефон: 031/413-409

Следете не:  

 

Контакт инфо

Адреса:  Октомвриска Револуција 26/3 
Куманово, Р Македонија

Тел.:  031 413 409 / 520 258
Факс:  031 413 409
Email: contact@kobrasecurity.com.mk