Инсталација на безбедносни системи

ТЕХНИЧКО ОБЕЗБЕДУВАЊЕ

Агенција за обезбедување КОБРА во оквирот на својата дејност на своите клиенти им пружа целосен спектар на услуга техничко обезбедување.

  • вградување на алармен систем
  • вградување на систем за видео надзор
  • вградување на против пожарен систем
  • вградување на контрола за пристап
  • вградување на видеодомовонски систем
  • одржување и сервисирање на целиот систем

 

24/7 ПРИЈАВЕТЕ ДЕФЕКТ

на следниот телефон: 031/413-409

Следете не:  

 

Контакт инфо

Адреса:  Октомвриска Револуција 26/3 
Куманово, Р Македонија

Тел.:  031 413 409 / 520 258
Факс:  031 413 409
Email: contact@kobrasecurity.com.mk