Физичко обезбедување

Физичко обезбедување е едно од основните услуги. Квалитетот и услугата на физичкото обезбедување како резултат на оспособеност, образованост, едукација и континуирано усовршување на работници за обезбедување, нивната опременост и логистика на компании кои нашите работници за обезбедување им стои на располагање при извршување на работните задачи.

Согласно потребите на клиентите на пазарот нудиме:

  • физичко обезбедување
  • ваша лична заштита - бодигард
  • 24 часовно техничко обезбедување (мониторинг) преку сопствен мониторинг центар
  •  патролно обезбедување
  • редарска служба

 

ФИЗИЧКО ОБЕЗБЕДУВАЊЕ НА ОБЈЕКТИ

Физичко обезбедување (стражарско или оперативно-информациско) обезбедување.

ЛИЧНА ЗАШТИТА BODYGUARD

За избраните клиенти нашата компанија врши услуга: лична заштита од страна на високо обучени работници за обезбедување со единствена задача да обезбедат сигурност и дискреција за секој клиент.

РЕДАРСКА СЛУЖБА

Стручниот тим на нашата компанија прецизно ги разработува плановите за обезбедување на јавните манифестации. Агенција за обезбедување КОБРА веке 11 години успено ги пружа редарските услуги / обезбедување на концерти, јавни манифестации, прослави и сл.

24/7 ПРИЈАВЕТЕ ДЕФЕКТ

на следниот телефон: 031/413-409

Следете не:  

 

Контакт инфо

Адреса:  Октомвриска Револуција 26/3 
Куманово, Р Македонија

Тел.:  031 413 409 / 520 258
Факс:  031 413 409
Email: contact@kobrasecurity.com.mk